Uitvaartverzorger

Romy van der Wiel

Bij het overlijden van mijn vader kwam ik in aanraking met het vak van uitvaartverzorger. De uitvaartbegeleider (bode) die samen met ons gezin de uitvaart regelde bracht rust. Wij hadden de tijd om te rouwen en stil te staan hoe we recht konden doen aan de man en vader die plotseling was overleden. Deze gebeurtenis is voor mij aanleiding geweest om in 2019 de opleiding Uitvaartbegeleider te volgen.

Afscheid op maat, omdat geen mens hetzelfde is. Te vaak wordt het afscheid nog als een algemene standaard uitgevoerd. Ik bied nabestaanden steeds keuzemogelijkheden, zodat ze enthousiast worden om een mooie uitvaart neer te zetten.
Niets is ‘gewoon’ en niks ‘moet’. Er is niks mis met standaard, maar het kan ook anders!

Romy van der Wiel
tijdens de uitvaart

Mijn drijfveer is om je op weg te helpen naar een mooi afscheid. Passend bij wie je bent en wat je kunt. Een mooi afscheid dat later kracht kan geven bij de verwerking van het verdriet.

Als uitvaartbegeleider ben ik er trots op dat ik daaraan mijn bijdrage mag leveren.

Neem contact op met Romy

Heb je nu een uitvaartverzorger nodig of wil je graag voorbereid zijn op de toekomst?

Een afscheid moet passend zijn. Voor de een is een afscheid een intiem samenzijn in de woonkamer, in de sportkantine of in de natuur, voor de ander een plechtigheid in een uitvaartcentrum, crematorium of een kerk. Ook je uitvaart mag je liefde voor het leven weerspiegelen en er kan meer dan de meeste mensen weten.

Een afscheid vertelt namelijk een eigen verhaal. Een verhaal over stilstaan, omzien en herinneren. Als uitvaartbegeleider in Friesland en met name in Joure, Lemmer, Sneek, Heerenveen e.o. kan ik hierin begeleiden.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Ik kom graag bij je langs om eventuele wensen te bespreken en kosten inzichtelijk te maken.

contact