Regelen van de uitvaart

Voor de uitvaart

Na melding van overlijden kom ik naar je toe en zullen we in grote lijnen de uitvaart samenstellen.

Ik begeleid je in het nemen van een paar belangrijke beslissingen, zoals de laatste verzorging en het opbaren van de overledene, de keuze van cremeren of begraven, de locatie(s) voor de uitvaartplechtigheid, rouwdrukwerk, etc. Ik bied keuzemogelijkheden zodat je kunt nadenken hoe recht te doen aan je overleden dierbare.

Tot aan de uitvaart blijf ik je vaste contactpersoon en kun je me altijd alles vragen. Ik ben 24/7 bereikbaar. Ik help je om waardevol, persoonlijk en passend afscheid te nemen.

De dag voor de uitvaart krijg je een draaiboek waarin staat hoe de dag van de uitvaart is ingevuld. We nemen dit samen door. Mochten er nog onduidelijkheden zijn of zaken die je graag (anders) geregeld wilt hebben, dan kunnen deze -als het mogelijk is- nog aangepast worden.

 

 

begeleiding bij baby-uitvaarten

FOTOGRAFIE
Herinneringen

ontdek meer
uitvaartmuziek

MUZIEK
Taal van de emotie

ontdek meer

BLOEMEN
Persoonlijk en passend

ontdek meer

Tijdens de uitvaart

De dag van de uitvaart is voor de naasten.

De organisatie van de uitvaartplechtigheid regel ik. Je hoeft je hier dus op de dag van de uitvaart geen zorgen over te maken. Je kunt erop vertrouwen dat het afscheid verloopt, zoals we dat van tevoren hebben besproken.

Mocht je tijdens de uitvaart vragen hebben, omdat dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan neem ik alle tijd voor je. Afscheid nemen van je dierbare kun je maar één keer doen!

 

Na de uitvaart

Misschien wil je een bedankje sturen of een bedankadvertentie plaatsen.

Twee weken na de uitvaart maak ik een afspraak voor een nagesprek. Samen staan we stil bij de beleving na het overlijden van je dierbare. We  kijken terug op de uitvaartplechtigheid. Hoe heb je deze ervaren?

Ook na de uitvaart moeten er (soms) nog zaken geregeld worden. Wil je een bedankje sturen of een bedankadvertentie plaatsen? Wellicht zijn er vragen over de as-bestemming of een grafmonument. Je kunt me ook dan nog altijd bellen voor advies.

Zo’n 6 weken na de uitvaart neemt NuNazorg telefonisch contact met je op. Zij bieden een luisterend oor en afhankelijk van de zaken die er spelen, zoeken ze antwoorden op je vragen en komen eventueel bij je terug voor mogelijke oplossingen.

Romy van der Wiel Uitvaartzorg heeft een samenwerkingsverband met NuNazorg en biedt deze service kosteloos aan.